Menu

Huwelijkslijst van Marijke en Robbert

  • Home
  • Huwelijkslijst van Marijke en Robbert

Lieve familie & vrienden,

Op 18 april 2020 geven wij elkaar het ja-woord. Na dit geweldige feest vertrekken wij op droomreis naar Japan.

Aangezien wij al in het bezit zijn van heleboel potten & pannen, maar onze huwelijksreis nog verder willen plannen, zouden wij het heel fijn vinden als jullie willen bijdragen bij deze reis zodat wij ten volle kunnen genieten van dit paradijs.

Een klein overzichtje van onze huwelijksreis: heenrit op 22/04/2020 vanuit Zaventem. Aankomst in Osaka op 23/04/2020. Drie overnachtingen in Osaka. Daarna treinrit naar Kyoto. Drie overnachtingen in Kyoto. Vervolgens treinrit naar Tokio. Zes overnachtingen in Tokio. Terugrit op 5/05/2020 naar Zaventem.

Duid hieronder aan welk item je wenst te schenken en voeg indien je wenst een persoonlijke boodschap toe. Daarna kan je de aangekochte items betalen via overschrijving.

Lieve groetjes & alvast een dikke merci,

Robbert & Marijke

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

Onze huwelijkslijst

Hoe het werkt:

1. U selecteert de items die u wenst te geven door een nummer in te voegen in het veld naast het item. Aan elk item is een specifieke prijs gekoppeld. U kan een item verschillende keren geven, of meerdere items schenken.

2. Nadat u heeft beslist wat u wenst te geven, vult u uw naam, e-mailadres en een persoonlijke boodschap (niet verplicht) in. U kan kiezen om u in te schrijven op de nieuwsbrief en geeft aan dat u geen robot bent.

3. Druk op de knop "Verstuur". TIP: Noteer het bedrag dat u gegeven heeft alvorens op "Verstuur" te duwen.

4. Er zal een nieuw scherm openen waarop u bedankt wordt voor uw gift en de betalingsdetails vermeld staan.

5. Binnen de 48 uur ontvangt u een email van Amazing Destinations met dezelfde betalingsdetails (indien u de betaling nog niet uitgevoerd zou hebben) en een overzicht van uw gift.

Item en prijs/stuk

Schenken