Menu

Huwelijkslijst van Bart en Shelley-Ann

  • Home
  • Huwelijkslijst van Bart en Shelley-Ann

Beste familie, vrienden en kennissen,

Vrijdag 24 mei stappen wij in het huwelijksbootje. Kort nadien plannen wij onze huwelijksreis naar het bruisende New York en de tropische stranden van de Bahama’s. 

Wil je ons op een speciale en persoonlijke manier verrassen, dan kan je ons plezieren door een item van onze huwelijksreis te schenken. Duid hieronder aan welk item je wenst te schenken en voeg indien je wenst een persoonlijke boodschap toe. Daarna kan je de aangekochte items betalen via overschrijving.

Tot binnenkort!
 
Shelley-Ann & Bart

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

Onze huwelijkslijst

Hoe het werkt:

1. U selecteert de items die u wenst te geven door een nummer in te voegen in het veld naast het item. Aan elk item is een specifieke prijs  gekoppeld. Indien er geen prijsindicatie wordt gegeven, kan u een vrij bedrag schenken. U kan een item verschillende keren geven, of meerdere items schenken.

2. Nadat u heeft beslist wat u wenst te geven, vult u uw naam, e-mailadres en een persoonlijke boodschap (niet verplicht) in. U kan kiezen  om u in te schrijven op de nieuwsbrief en geeft aan dat u geen robot bent.

3. Druk op de knop "Verstuur". TIP: Noteer het bedrag dat u gegeven heeft alvorens op "Verstuur" te duwen.

4. Er zal een nieuw scherm openen waarop u bedankt wordt voor uw gift en de betalingsdetails vermeld staan.

5. Binnen de 48 uur ontvangt u een email van Amazing Destinations met dezelfde betalingsdetails (indien u de betaling nog niet uitgevoerd zou hebben) en een overzicht van uw gift.

Item en prijs/stuk

Schenken