Menu

Huwelijkslijst Karlien & Nick

  • Home
  • Huwelijkslijst Karlien & Nick

Beste familie, vrienden en kennissen,

Op 29 juni is het zover, dan vieren we onze liefde in jullie bijzijn. Enkele dagen nadien vertrekken we op huwelijksreis naar het magische La Réunion en idyllische Mauritius. 

Indien jullie ons op een originele en persoonlijke manier willen verrassen, kunnen jullie ons plezieren door een deeltje van onze huwelijksreis te schenken. Hieronder kunnen jullie één of meerdere items kiezen en een indien gewenst een persoonlijke boodschap toevoegen. Alles verloopt via overschrijving.

PS: jullie aanwezigheid is het mooiste geschenk 

Groetjes,

Karlien en Nick

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

Onze huwelijkslijst

Hoe het werkt:

1. U selecteert de items die u wenst te geven door een nummer in te voegen in het veld naast het item. Aan elk item is een specifieke prijs gekoppeld. U kan een item verschillende keren geven, of meerdere items schenken.

2. Nadat u heeft beslist wat u wenst te geven, vult u uw naam, e-mailadres en een persoonlijke boodschap (niet verplicht) in. U kan kiezen om u in te schrijven op de nieuwsbrief en geeft aan dat u geen robot bent :)

3. Druk op de knop "Verstuur". TIP: Noteer het bedrag dat u gegeven heeft alvorens op "Verstuur" te duwen.

4. Er zal een nieuw scherm openen waarop u bedankt wordt voor uw gift en de betalingsdetails vermeld staan.

5. Binnen de 48 uur ontvangt u een email van Amazing Destinations met dezelfde betalingsdetails (indien u de betaling nog niet uitgevoerd zou hebben) en een overzicht van uw gift.

Item en prijs/stuk

Schenken