Menu

Huwelijkslijst Greet & Dirk

  • Home
  • Huwelijkslijst Greet & Dirk

Beste familie en vrienden,

Op 26 juli stappen we officieel in het huwelijksbootje.  Hopelijk kunnen jullie erbij zijn om dit samen met ons te vieren op zondag 28 juli.  Kort nadien plannen wij onze huwelijksreis en gaan we meerdere mooie plekjes in Portugal ontdekken.

Wilt u ons op een speciale en persoonlijke manier verrassen, dan kunt u ons plezieren door een item van onze huwelijksreis te schenken !  

Hoe ?  Heel eenvoudig, kies  hieronder welk item u wenst te schenken en voeg indien u wenst een persoonlijke boodschap toe.  Daarna kunt u de aangekochte items betalen via overschrijving.

Vele groetjes en alvast super dank !


Greet en Dirk

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

Onze huwelijkslijst

Hoe het werkt:

1. U selecteert de items die u wenst te geven door een nummer in te voegen in het veld naast het item. Aan elk item is een specifieke prijs gekoppeld. U kan een item verschillende keren geven, of meerdere items schenken.

2. Nadat u heeft beslist wat u wenst te geven, vult u uw naam, e-mailadres en een persoonlijke boodschap (niet verplicht) in. U kan kiezen om u in te schrijven op de nieuwsbrief en geeft aan dat u geen robot bent :)

3. Druk op de knop "Verstuur". TIP: Noteer het bedrag dat u gegeven heeft alvorens op "Verstuur" te duwen.

4. Er zal een nieuw scherm openen waarop u bedankt wordt voor uw gift en de betalingsdetails vermeld staan.

5. Binnen de 48 uur ontvangt u een email van Amazing Destinations met dezelfde betalingsdetails (indien u de betaling nog niet uitgevoerd zou hebben) en een overzicht van uw gift.

Item en prijs/stuk

Schenken