Menu

Amazing Stefanie

  • Home
  • Amazing Stefanie

Stefanie ’s passie voor verre reizen en vreemde culturen werd aangewakkerd toen ze na haar studies met de rugzak door Mexico en Guatemala reisde en kort daarna besloot om ook Marokko, Vietnam en Israël nog even uit te kammen. Telkens op zoek naar minder gekende plekjes, een berg om te beklimmen en lokale specialiteiten om te proeven.

Maar de wereld ging pas echt voor haar open toen ze voor het eerst 5 weken naar Kenia trok. Ze ontwikkelde een voorliefde voor Sub-Sahara-Afrika en al snel volgden reizen naar Senegal, Mauritanië, Togo, Benin, Ghana, Oeganda, Zanzibar, Malawi, enz. Het beklimmen van de Sapitwa piek in Malawi, het eten van ‘tieuboudienne’ in Senegal en een wandelsafari in Kidepo National Park in Oeganda zijn zaken die voor eeuwig in haar geheugen gegrift staan. Plant u een trip naar Afrika? Dan maakt Stefanie u graag wegwijs.

Ze kan alvast niet wachten om de rest van Afrika te gaan ontdekken. Hoog op haar verlanglijstje staan Zambia, Congo en Egypte. Als Stefanie niet in Afrika zit dan kan u haar wel eens al joggend tegenkomen of achter het fornuis.


De memories for life van Stefanie: Oeganda en Malawi.

 

Het veelzijdige Oeganda

U kent Oeganda wellicht van de berggorilla's maar reizen naar Oeganda is veel meer dan dat. Laat u verrassen door een aaneenschakeling van Big-5 parken, bergen, meren en een rijke cultuur. Elke Afrika-liefhebber moet Oeganda gezien hebben. 

 

Verborgen parel Malawi

Malawi ligt verscholen tussen Tanzania en Mozambique maar is een verborgen parel met wildparken nog onaangetast door het massatoerisme, prachtige bergtoppen en het reusachtige Lake Malawi waar snorkelen een must is.