Menu

Amazing Michaël

  • Home
  • Amazing Michaël

Ik ben meteen in de luchtvaart begonnen, ondertussen kon ik verder reizen en zo snel mogelijk, zo veel mogelijk van de wereld zien. Na drie jaar wil ik wat ik zelf heb kunnen zien en meemaken, delen met anderen. Het leukste aan mijn job is mensen helpen bij het ontwerpen van de reis van hun leven. Als reisagent geniet ik mee van het plannen, het uitkijken naar het vertrek én, het beste, de verhalen achteraf.

De leukste manier om te reizen vind ik een selfdrive. Dwars door Canada, de USA of Zuid Afrika, elke dag langs de grootste diversiteit aan landschappen en altijd vergezeld door goed gezelschap. Op eigen tempo rijd je van de ene ontdekking naar de andere, geen stress, geen verplichtingen. Zalig! Maar het hoeft niet altijd de andere kant van de wereld te zijn. Evengoed geniet ik van een gastronomische Europese bestemming. Spanje, Griekenland, Italië... hebben zo veel te bieden, de ideale get-away.

Toch zijn mijn mooiste herinneringen de trektochten in Oost-Afrika. In Oeganda volgde ik mijn gids door het dichtbegroeide woud tot aan de zilverrug gorilla’s. Een kippenvelmoment om nooit te vergeten! Ook de beklimming van Mount Bisoke in Rwanda heeft een diepe indruk op mij achtergelaten, Afrika is overweldigend mooi!

Mijn volgende vlucht? Liefst richting Botswana, Namibië, Oman of Australië en liefst zo snel mogelijk.


De memories for life van Michaël: Canada en Oeganda

 

De ruwe schoonheid van Canada

Canada: thuis van ijshockey, houthakkers, bevers, bergjes en ahornsiroop, toch? Wel, ja – maar dat is enkel wat krassen op het oppervlak van Canada. In werkelijkheid is het een van de meest indrukwekkende landen ter wereld. 

 

Het veelzijdige Oeganda

U kent Oeganda wellicht van de berggorilla's maar reizen naar Oeganda is veel meer dan dat. Laat u verrassen door een aaneenschakeling van Big-5 parken, bergen, meren en een rijke cultuur. Elke Afrika-liefhebber moet Oeganda gezien hebben.