Menu

Amazing Jolan

  • Home
  • Amazing Jolan

In juni 2021 besloot ik mijn universitaire carrière definitief af te ronden. Ik bekroonde mijn opleiding Toegepaste Taalkunde met een Master in het vertalen en tolken. Hoewel mijn dichte omgeving verwachtte dat ik op professioneel vlak het taalkundig pad zou blijven bewandelen, dacht ik er het mijne van: ik zou het over een andere boeg gooien!

Na twee fantastische buitenlandse ervaringen tijdens mijn talenopleiding, respectievelijk in Toulouse (FR) en Granada (ES), een leerrijke stage in de Spaanse hoofdstad Madrid en talloze andere avontuurlijke ontdekkingstochten, besefte ik dat ik mijn passie voor het reizen niet voor mezelf wou houden.

Bent u op zoek naar een ontspannende strandvakantie onder de Spaanse zon? Of kiest u eerder voor een avontuurlijke selfdrive door het betoverende Mexico? Bel me, schrijf me, of kom eens langs op ons kantoor te Meise!


De memories for life van Jolan: Mexico en Spanje

 

kleurrijk Mexico

Het land is zo divers dat de meeste Europeanen er slechts een vaag idee over hebben, tot ze effectief naar Mexico reizen. De landschappen variëren van weelderige nevelwouden tot kale woestijn.  De indrukwekkende piramiden en paleizen uit de prehispanische tijd zijn stille getuigen van de eeuwenoude cultuur van dit land. Onze  reizen naar Mexico tonen u het land zoals het is.

 

De verrassende veelzijdigheid van Spanje

Een reis naar Spanje staat nochtans ook voor weelderige weiden, groene valleien, heuvels en besneeuwde bergen in de noordelijke regio's tot bijna woestijn in het zuiden. De stranden zijn beroemd en zeker een bezoek waard, kleine en charmante kreken in het noorden tot brede witte zandstranden in de zuid- en westelijke delen van het land.