Menu

Amazing Jantien

  • Home
  • Amazing Jantien

Toerisme zit Jantien niet in de genen, maar van jongs af aan kon je haar met haar neus in atlassen vinden. Zo leerde ze reisgidsen vanbuiten en bestudeerde ze wereldkaarten. Dat gaf haar de droom om stewardess te worden en de wereld rond te vliegen. De beslissing om Toerisme te studeren was een logische stap. Vandaag doet ze niks liever dan zorgen dat elk puzzelstukje van een reis past om hem compleet te maken.

Jantien heeft een brede interesse op vlak van reizen: cultuur, natuur, grootsteden en gastronomie, … Op elke plek voelt ze zich al snel thuis. Haar hart verloor ze op La Réunion. De helikoptervlucht die ze over het eiland maakte, was fenomenaal. Maar ook steden als New York, Bangkok, Las Vegas en zelfs Madrid nemen haar volledig mee.

Nog zoveel bestemmingen te ontdekken of te herontdekken, maar iets wat hoog op haar bucketlist staat, is Australië. Samen met het gezin een paar weken rondreizen met een camper en de prachtige natuur ontdekken. Binnenkort wil ze graag Canada en Zuid-Afrika ontdekken. Laat Jantien maar genieten van dat glaasje wijn uitkijkend over de prachtige natuur.


De memories for life van Jantien: de USA en La Réunion.

 

Uncle Sam achterna

Onze USA-reizen zijn er vol contrasten, met landschappen zo divers als de toendra van Alaska en de moerassige Florida Keys, zo verschillend als de woestijn van Arizona en de oerbossen van Californië.

 

Welkom in het paradijselijke La Réunion

Een rondreis in La Réunion staat voor prachtige Creoolse architectuur, vermengd met Franse, Indische, Afrikaanse en Chinese invloeden. Prachtige berglandschappen vol wandelpaden, de meest actieve vulkanen ter wereld en tropische stranden.