Menu

Amazing Elien

  • Home
  • Amazing Elien

Elien versterkt sinds 2018 het team van Amazing Destinations. Met haar passie voor de Nederlandse taal verzorgt ze op dagelijkse basis de copy die nodig is voor de website, nieuwsbrieven en zo veel meer. SEO-gewijs schrijft ze over de hele wereld en doet ze niks liever dan magazines uitpluizen op zoek naar wat er nieuw en hot is in de reiswereld. 

Daarnaast neemt ze ook de marketing voor haar rekening, waarbij sociale media een belangrijke rol spelen. Haar oog voor detail komt daarbij goed van pas. 

Toen ze in Madrid woonde voor haar studies werd ze verliefd op de stad. Wanneer ze een weekend weg kan, kiest ze dan ook graag voor een paar dagen in de hoofdstad van Spanje. Elien houdt van de stedelijke drukte, maar zo mogelijk nog meer van de absolute stilte die in de natuur te vinden is. 

Ze is verzot op de Latijns-Amerikaanse cultuur en kan niet wachten om het werelddeel volledig te ontdekken. Mocht ze over enkele uren het vliegtuig mogen nemen, wordt de keuze moeilijk. Het ongerepte Myanmar staat al lang op de verlanglijst, evenals Malawi, het hart van Afrika en het spectaculaire en dramatische Patagonië.


De memories for life van Elien: New York en Colombia.

 

De waanzinnigste metropool ter wereld

New York is The City That Never Sleeps en blijft verbazen en vernieuwen. Het is onmogelijk klaar te zijn met de stad. De diversiteit is er eindeloos, van Meatpacking tot Harlem en van de Upper East Side naar Brooklyn. 

 

Multi-etnisch Colombia

Colombia is een multi-etnisch land dat u een ongeziene variatie aan bezienswaardigheden te bieden heeft. Ontdek er de kleurrijke steden en dorpjes met hun prachtige koloniale architectuur, waar talloze marktkramers en muzikanten de straten bemannen en majestueuze pleinen de aandacht trekken.