Menu

Amazing Ans

Na het afronden van haar studies Oosterse talen en culturen: Chinees, was het voor Ans een logische keuze om richting Azië te trekken. Haar interesse in reizen en andere (eet)culturen, tradities en gewoontes werd daar nog meer aangewakkerd.

Zelf is Ans verzot op avontuurlijke reizen en deelt ze vol overgave en aanstekelijk enthousiasme reiservaringen met iedereen die het horen wil. Elke dag reizen samenstellen en haar passie op professioneel vlak uitvoeren, is voor haar werkelijk Amazing!

Haar mooiste ervaring ooit was de Tok Tokkietrail tijdens haar huwelijksreis in Namibië. Een meerdaagse wandeling in de roodgloeiende duinen van het NamibRand Nature Reserve waar slapen onder een schitterende sterrenhemel een must is.

Het meest bizarre dat ze ooit meemaakte, was toen ze drie jaar geleden in Hongkong verbleef. Bij een temperatuur van meer dan twintig graden huppelde een kerstman toen vrolijk over het strand. Een bijna absurde belevenis.

Hoog op de bucketlist staan IJsland, Canada, een beklimming van de Kilimanjaro, junglebeleving in Borneo, poolexpeditie, Ecuador en de Galapagoseilanden, …


De memories for life van Ans: Mauritius en Vietnam.

 

Mauritius, een droomeiland in de Indische Oceaan

Wie aan een vakantie in Mauritius denkt, beeldt zich al snel een harmonie in van parelwitte stranden, azuurblauwe lagunes, wuivende palmbomen en een alomtegenwoordige zon.

 

De uitstekende keuken van Vietnam

Neem een kustlijn met poederwitte zandstranden, voeg daar wereld ’s meest sensationele keuken en een vleugje Franse elegante cultuur aan toe. Welkom in Vietnam, een wereld van mistige rijstvelden en stranden, machtige bergen en steden met een betoverende charme.